Bylinkový pilaf
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 331 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 402 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 31.5 mg
 - Vláknina 988.3 mg
 - Vitamín A 988.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozehřátém másle zpěníme nasekanou cibuli, přisypeme propláchnutou rýži a 5 minut restujeme. Přilijeme vodu, osolíme, opepříme, vložíme bylinky a přivedeme k varu. Zamícháme, přiklopíme pokličkou a stáhneme oheň.
 - 
                                2
Vaříme 20 minut, odstavíme a ještě 10 minut necháme pod pokličkou dojít.
 - 
                                3
Nakonec rýži prokypříme vidličkou.