Těsto na pizzu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 777 kcal
 - Sacharidy 147 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 837 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 520 mg
 - Vláknina 1200 mg
 - Vitamín A 1200 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mouku nasypeme do připravené mísy a v hromádce mouky uděláme důlek, do něho rozdrobíme droždí a tři polévkové lžíce vlažné vody. Následně zamícháme a uděláme kvásek. Přes mísu přehodíme látku a uložíme na teplé místo, kde necháme kvásek 20 minut kynout.
 - 
                                2
Následně přidáme do misky cca čtvrt litru vody, sůl a olivový olej. Vše zpracujeme do vláčného těsta. Pokud je těsto moc hutné, přidáme vodu. V opačném případě přidáme trochu mouky. Následně těsto necháme 30 minut kynout.