Jablka plněná mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 325 kcal
 - Sacharidy 48 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 48 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 508 mg
 - Vláknina 12304.8 mg
 - Vitamín A 12304.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.5 mg
 - Vitamín E 6.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka omyjeme, vršky odkrojíme a vydlabeme jádřince.
 - 
                                2
Mleté loupané mandle smícháme s medem a skořicí. Přidáme rozinky a směsí naplníme připravená jablka.
 - 
                                3
Jablka vložíme do ploché nádoby a vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 8 minut.
 - 
                                4
Ihned podáváme.