Okurková šťáva pro novou energii

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 g Hrozno
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 ks Jablko granátové
  • 0.5 polévková lžíce Citrónová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 535 kcal
  • Sacharidy 131 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 20 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 98 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1609.8 mg
  • Vláknina 35000 mg
  • Vitamín A 35000 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 51.8 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou okurku, jablka a hroznové víno pokrájíme, z jablka odstraníme jadřince. Granátové jablko omyjeme, rozčtvrtíme a vydlabeme z něj semínka. Vše dáme do odšťavovače.

  • 2

    Hotovou šťávu dochutíme citrónovou šťávou a hned podáváme.

Komentáře k receptu