Pečená ryba na chilli

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 ml Omáčka rybí
  • 60 ml Olej arašídový (podzemnicový)
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 8 kávová lžička Bazalka
  • 2 kávová lžička Paprika mletá pálivá
  • 3 ks Chilli paprička
  • 1 ks Pažitka
  • 1 kg Sleď čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 457 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 391 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 350 mg
  • Draslík 183.6 mg
  • Vláknina 2245.5 mg
  • Vitamín A 2245.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.7 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu zbavíme šupin, vykucháme, nařízneme a přemístíme do ohnivzdorné misky.

  • 2

    Papriky, kmín, pažitku, bazalku, petržel, rybí omáčku s arašídovým olejem umixujeme najemno.

  • 3

    Směs poté vetřeme do ryby a pečeme v předehřáté troubě na 180° C asi 20-25 minut.

Komentáře k receptu