Carpaccio z lososa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Sýr Parmezán
  • 200 g Losos - filety
  • 50 g Rukola
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Pesto
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 132 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 175 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 29.4 mg
  • Draslík 213.2 mg
  • Vláknina 439.8 mg
  • Vitamín A 439.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso z filetu dobře očistíme a zbavíme tuku. Rozkrojíme na tenký plát, osolíme a potřeme bazalkovým pestem. Plát zarolujeme, zabalíme do potravinářské folie a do alobalu. Roládu pevně utáhneme a necháme zamrazit.

  • 2

    Ztuhlou roládu nakrájíme na tenké plátky, které navrstvíme na talíř lehce potřený olivovým olejem, aby se na něj maso nelepilo. Zakápneme olivovým olejem, dochutíme a dozdobíme parmezánem a rukolou.

Komentáře k receptu