Chléb s ančovičkami, olivami a tymiánem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 10 g Droždí sušené
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 20 g Tymián sušený
  • 50 g Olivy černé
  • 30 g Ančovičky konzervované
  • 500 g Mouka chlebová
  • 300 ml Mléko plnotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 468 kcal
  • Sacharidy 79 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 313 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 77 g
  • Cholesterol 15.9 mg
  • Draslík 185.1 mg
  • Vláknina 4636 mg
  • Vitamín A 4636 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 382.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nasypeme chlebovou mouku, cukr, sůl a tymián, zalijeme mlékem a rozpuštěným máslem, přidáme sušené droždí a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme odpeckované, rozpůlené olivy a pokrájené ančovičky.

Komentáře k receptu