Vepřové maso dušené s mrkví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 345 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 366 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 72.8 mg
 - Draslík 37.5 mg
 - Vláknina 9951.3 mg
 - Vitamín A 9951.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2532.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso, omyjeme a nakrájíme na kostky. Na rozpáleném oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř a opečeme ze všech stran.
 - 
                                2
Zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme a dusíme do poloměkka.
 - 
                                3
Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka, přidáme k masu, je-li třeba, podlijeme a obojí dusíme doměkka.
 - 
                                4
Hotový pokrm dochutíme trochou cukru, solí a pepřem.
 - 
                                5
Podáváme s brambory a kompotem.