Telecí s cibulí a česnekem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 641 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 37 g
- Sodík 685 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 217 mg
- Draslík 998.2 mg
- Vláknina 6722.3 mg
- Vitamín A 6722.3 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 44.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Telecí maso pokrájíme na větší kusy, osolíme, vložíme do pekáče a přidáme k němu cibuli pokrájenou na čtvrtky, celé stroužky česneku, červenou pálivou a sladkou papriku, pepř, bobkový list, 2 dl bílého vína a 150 g másla. 
- 
                                2Zalijeme vodou, aby maso bylo ponořené. 
- 
                                3Pekáč s masem zakryjeme pokličkou a vložíme do dobře vyhřáté trouby. Pečeme 3 hodiny při teplotě 180°C. 
- 
                                5
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        