Zapékané jehněčí medailonky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 447 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 311 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 82.5 mg
 - Draslík 1442.1 mg
 - Vláknina 15788.2 mg
 - Vitamín A 15788.2 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z masa odstraníme lůj. Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.
 - 
                                2
Osolíme a opepříme obě strany medailonků a položíme na pekáč. Na každý dáme vrstvu pokrájené cibule, mrkve a brambor. Brambory navrch potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme špetkou rozmarýnu.
 - 
                                3
Medailonky zapékáme v troubě 30 minut, aby byly měkké.
 - 
                                4
Hotové necháme okapat a servírujeme na talíře. Ozdobíme rozmarýnem a podáváme.