Španělský kuřecí koláč
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 374 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 10 g
- Sodík 836 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1550.6 mg
- Vláknina 19901 mg
- Vitamín A 19901 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 67.6 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Brambory oloupeme, nakrájíme a vaříme do měkka. 
- 
                                2Poté je osmažíme se dvěma lžícemi papriky na oleji. 
- 
                                3Na zbylém oleji smažíme cibuli a česnek nakrájené na jemno. Po několika minutách přidáme zbylou papriku a minutu povaříme. Přidáme rajčata a přivedeme k varu. Snížíme teplotu a přidáme uvařené a nakrájené kuřecí maso, sterilizovanou kapii, olivy a dochutíme solí a pepřem. 
- 
                                4Zapečeme 15 minut na 200 °C. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        