Citronovo-oreganové brambory
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 203 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 4 g
- Sodík 224 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1239 mg
- Vláknina 15000 mg
- Vitamín A 15000 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Brambory nakrájíme na kusy s hranou asi 4 cm a uvaříme do poloměkka. 
- 
                                2Brambory dáme na plech, posypeme oreganem, osolíme, přidáme citronovou kůru a pečeme 15 minut na 150 °C. 
- 
                                3Poté teplotu zvýšíme na 220 °C a pečeme ještě 20 minut – v polovině pečení otočíme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        