Paštika ze zajíce
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 416 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 35 g
- Sodík 307 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 173.1 mg
- Draslík 354 mg
- Vláknina 566.7 mg
- Vitamín A 566.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Dušené nebo vařené maso ze zajíce, bůček, játra a cibuli jemně umeleme. Přidáme vejce, smetanu rozpuštěné máslo, koňak, sůl a dle chuti paštikové koření. 
- 
                                2Formu vyložíme tenkými plátky slaniny, naplníme směsí, povrch pokryjeme slaninou, uzavřeme nebo zakryjeme alobalem. 
- 
                                3V troubě vaříme ve vodní lázni asi hodinu. Necháme vychladnout. Vyklopíme a nakrájíme na plátky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        