Pochoutka ze zbytků pečeného masa
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 497 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 17 g
- Sodík 313 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 124.3 mg
- Draslík 1107.2 mg
- Vláknina 14539.8 mg
- Vitamín A 14539.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ve slané vodě ve slupce uvaříme brambory, vychladlé oloupeme a na kolečka nakrájíme. 
- 
                                2Na kousky nakrájíme maso. Oloupeme a na plátky nakrájíme cibuli. Okrájíme jablka, zbavíme jadřinců a nakrájíme na plátky. 
- 
                                3Rozehřejeme máslo na pánvi a osmažíme jablka a cibuli. Opepříme a osolíme. 
- 
                                4Do vymazané zapékací mísy skládáme střídavě vrstvu masa, brambor, jablek a cibule, poslední vrstvou jsou brambory. Zalijeme šťávou z masa. Povrch poklademe vločkami másla a ve vyhřáté troubě dozlatova zapečeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        