Pstruh v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Pstruh
  • 40 g Rajčata
  • 120 g Šalotka
  • 5 g Provensálské koření
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 100 ml Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 273 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 568 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 87 mg
  • Draslík 699 mg
  • Vláknina 902.5 mg
  • Vitamín A 902.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pekáček vyložíme alobalem. Filet omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce a vložíme do pekáčku. Rajče a šalotky nakrájíme na kostičky a nasypeme na filety. Osolíme, opepříme a dochutíme kořením.

  • 2

    Nezabalené vložíme na 5 minut do trouby pod rozehřátý gril. Poté změníme funkci gril na běžné pečení, přilijeme víno, uzavřeme balíček a pečeme 15 minut.

Komentáře k receptu