Tofu po japonsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Brokolice
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 200 g Sýr sójový - Tofu
  • 200 g Žampiony čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 l Vývar slepičí
  • 0.28 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 345 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 1073 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 38.4 mg
  • Draslík 792 mg
  • Vláknina 14800 mg
  • Vitamín A 14800 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 135.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tofu nakrájíme na kostky a necháme asi 12 hodin namočené ve vývaru.

  • 2

    Očištěnou, nakrájenou brokolici podusíme na másle, přidáme očištěné, nakrájené žampiony a scezené tofu a vše krátce podusíme. Pokrm podle chuti osolíme a před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem.

  • 3

    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře k receptu