Okoun s pórkovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 520 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 510 mg
 - Bílkoviny 59 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 240.8 mg
 - Vláknina 5162.5 mg
 - Vitamín A 5162.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby vykucháme, vyřežeme z nich plátky a ty lehce osolíme a opepříme. Povaříme je asi 5 minut v páře.
 - 
                                2
Pórky jemně pokrájíme. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pokrájený pórek, sůl a pepř a smažíme pórek 20 minut, pak ho zalijeme brandy, necháme ho vyvařit a pórky propasírujeme sítem.
 - 
                                3
Přemístíme horkou pórkovou omáčku na servírovací mísu, navrch rozložíme rybí plátky a hotový pokrm podáváme.