Dušené krůtí maso se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 738 kcal
 - Sacharidy 101 g
 - Tuky 186 g
 - Sodík 612 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 95 g
 - Cholesterol 90.6 mg
 - Draslík 2626.5 mg
 - Vláknina 43907.6 mg
 - Vitamín A 43907.6 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.2 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozpáleném oleji osmahneme vykoštěné krůtí stehno nakrájené na kostky, cibuli na kolečka, mrkev a pórek na špalíky.
 - 
                                2
Ještě chvíli opékáme, potom přilijeme vývar, okořeníme rozmarýnem a pod pokličkou vaříme asi 40 minut.
 - 
                                3
Přidáme konzervu bílých fazolí a dusíme ještě 30 minut. Dle potřeby přilijeme vodu.
 - 
                                4
Podáváme s chlebem nebo bramborami.
 - 
                                5