S listovou zeleninou květák
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 28 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 18 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 252.6 mg
 - Vláknina 3434.3 mg
 - Vitamín A 3434.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozdělený květák na růžičky blanšírujeme, a poté ho opláchneme ve studené vodě a necháme okapat. Rozemeleme kurkumu, česnek, koriandr.
 - 
                                2
Rozehřejeme olej ve woku, přidáme pokrájené jarní cibulky a osmahneme. Přidáme pokrájené čínské zelí a 1 minutu smažíme. Dáme stranou.
 - 
                                3
Wok vrátíme na sporák, přidáme hořčičná semínka a mícháme, dokud nezačnou pukat, poté přidáme směs s kurkumou a květák. Zamícháme a v omáčce obalíme květák.
 - 
                                4
Ihned podáváme s čínským zelím.