Grilované sendviče

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 105 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 100 g Koření grilovací
  • 250 g Zelí hlávkové bílé
  • 175 g Mrkev kořen
  • 6 g Sůl
  • 5 g Cukr krupice
  • 800 g Bageta
  • 40 ml Olej olivový
  • 30 ml Ocet vinný
  • 1 ks Cibule
  • 1 kg Vepřová plec
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 674 kcal
  • Sacharidy 63 g
  • Tuky 82 g
  • Sodík 1182 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 61 g
  • Cholesterol 88.8 mg
  • Draslík 563.3 mg
  • Vláknina 8104.4 mg
  • Vitamín A 8104.4 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme dva šáčky grilovacího koření s olejem, maso naporcujeme na 8 dílů, bohatě potřeme marinovací směsí. Vložíme do keramické mísy a necháme v chladnu marinovat několik hodin.

  • 2

    Naložené maso rozložíme na gril a pozvolna opékáme za stálého otáčení 45 minut. Hotové maso zabalíme do alobalu, necháme dojít. Zatímco se maso griluje, připravíme salát. Do mísy nakrouháme zelí, přidáme nakrájenou cibuli a mrkev. Promícháme s cukrem, octem a solí, necháme 30 minut uležet.

  • 3

    Hotové maso nakrájíme na plátky a podáváme v chlebové bagetě s porcí salátu.

Komentáře k receptu