Hovězí plátky s mrkvovým pyré
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 239 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 128 g
 - Sodík 246 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 70 mg
 - Draslík 20.4 mg
 - Vláknina 3535 mg
 - Vitamín A 3535 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme je, nasucho opečeme, podlijeme a dusíme.
 - 
                                2
Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozředěnou vodou, povaříme a nakonec přidáme kousek másla.
 - 
                                3
Zvlášť udusíme očištěnou, nakrájenou mrkev. Měkkou ji prolisujeme nebo umixujeme a navršíme na hotové plátky.
 - 
                                4
Pokrm zdobíme kostičkou másla obalenou v sekané petrželce.