Šašlik v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 g Máslo čerstvé
  • 40 g Mrkev kořen
  • 40 g Šunka dušená
  • 80 g Vepřové maso libové
  • 80 g Telecí plec
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 217 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 60 g
  • Sodík 231 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 78.8 mg
  • Draslík 124.4 mg
  • Vláknina 1204 mg
  • Vitamín A 1204 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1018.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso umeleme, osolíme a spojíme s trochou vody.

  • 2

    Z těsta vytvoříme malé placičky a napichujeme je na špejli střídavě s nakrájenou šunkou a na kolečka nakrájenou mrkví.

  • 3

    Šašliky vložíme do vymazaného alobalu, pevně uzavřeme a dáme péci na mřížku do trouby asi na 15-20 minut.

Komentáře k receptu