Piškotový nákyp s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 347 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 83 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 254.3 mg
 - Draslík 148.2 mg
 - Vláknina 2680 mg
 - Vitamín A 2680 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme rozpuštěné máslo, mouku a sníh z bílků.
 - 
                                2
Polovinu těsta zapečeme v pekáčku, poklademe kousky kompotovaného (nebo čerstvého) ovoce a přelijeme zbylým těstem. Dáme zapéci.