Pražská telecí pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 293 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 346 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 242.9 mg
 - Draslík 458.8 mg
 - Vláknina 1624.5 mg
 - Vitamín A 1624.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
 - 
                                3
Nakonec přidáme na kostičky nakrájenou šunku, uvařené, nakrájené vejce, hrášek a necháme vše prohřát. Okořeníme nasekanou petrželkou.