Hovězí s křenem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Křen
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Hovězí maso zadní
  • 40 g Olej rostlinný
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 377 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 175 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 58 mg
  • Draslík 192.1 mg
  • Vláknina 4355 mg
  • Vitamín A 4355 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.5 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Naklepané plátky masa po stranách nařízneme, osolíme a opečeme na polovině oleje. Na zbylém oleji osmažíme dozlatova cibulku nakrájenou najemno a podlijeme vodou. K osmažené cibulce přidáme maso a dusíme doměkka.

  • 2

    Maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, zalijeme vodou, promícháme a znovu povaříme.

  • 3

    Na talíři plátky masa potřeme hořčicí, posypeme strouhaným křenem a přelijeme šťávou.

Komentáře k receptu