Dušené krůtí maso se zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 738 kcal
- Sacharidy 101 g
- Tuky 186 g
- Sodík 612 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 95 g
- Cholesterol 90.6 mg
- Draslík 2626.5 mg
- Vláknina 43907.6 mg
- Vitamín A 43907.6 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.2 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na rozpáleném oleji osmahneme vykoštěné krůtí stehno nakrájené na kostky, cibuli na kolečka, mrkev a pórek na špalíky. 
- 
                                2Ještě chvíli opékáme, potom přilijeme vývar, okořeníme rozmarýnem a pod pokličkou vaříme asi 40 minut. 
- 
                                3Přidáme konzervu bílých fazolí a dusíme ještě 30 minut. Dle potřeby přilijeme vodu. 
- 
                                4Podáváme s chlebem nebo bramborami. 
- 
                                5
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        