Telecí závin
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 170 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 36 g
- Sodík 157 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 145.1 mg
- Draslík 47.8 mg
- Vláknina 1042 mg
- Vitamín A 1042 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Jemně nakrájenou šunku, natvrdo uvařené, nasekané vejce a podušenou zeleninu okořeníme pažitkou a dobře promícháme. 
- 
                                2Touto směsí potřeme naklepaný a osolený plát masa. Zabalíme a zavážeme nití. Nasucho opečeme, podlijeme a dáme péci do trouby. 
- 
                                3Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. 
- 
                                4Nakonec do hotového pokrmu přidáme kousek másla. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        