Majonéza z lučiny, žervé nebo měkkého tvarohu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 2 ks Sýr Lučina - termizovaný
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 707 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 67 g
  • Sodík 233 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 7.3 mg
  • Draslík 3.8 mg
  • Vláknina 24 mg
  • Vitamín A 24 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Lučinu rozšleháme s olejem, osolíme a dochutíme citrónovou šťávou a špetkou cukru. Když je majonéza příliš hustá žředíme jí mlékem.

  • 2

    Dle použití volíme další chuťové přísady.

Komentáře k receptu