Pečený králík
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 406 mg
 - Bílkoviny 52 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 157 mg
 - Draslík 888.5 mg
 - Vláknina 905.5 mg
 - Vitamín A 905.5 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytého a odblaněného králíka proložíme plátky slaniny a osolíme.
 - 
                                2
Zbylou slaninu vyškvaříme, přidáme máslo, nakrájenou cibuli,
 - 
                                3
králíka opečeme po obou stranách a podléváme, pečeme do růžova.
 - 
                                4
Výpek zahustíme kouskem másla a moukou, kterou po částech zavaříme.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                            