Bulharská kjuftěta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 408 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 95 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 178.3 mg
 - Draslík 351.2 mg
 - Vláknina 3501 mg
 - Vitamín A 3501 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso umeleme, přidáme nastrouhané brambory, vejce, drcený kmín a vše vymícháme.
 - 
                                2
Ze hmoty tvoříme šišky a obalujeme je v nasekané petrželce.
 - 
                                3
Omytá rajčata rozdusíme, přidáme masové šišky a dáme upéci.