Vývar s rajským protlakem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Rýže dušená
  • 80 g Máslo čerstvé
  • 120 g Kuřecí maso vařené
  • 225 ml Vývar drůbeží
  • 60 ml Protlak rajčatový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Paprika červená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 644 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 358 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 48 mg
  • Draslík 158.6 mg
  • Vláknina 4170 mg
  • Vitamín A 4170 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 44.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme pokrájenou cibuli a papriku. Necháme zesklovatět a přimícháme vařenou rýži. Chvíli mícháme a poté přilijeme rajský protlak, promícháme a zalijeme vývarem. Povaříme ještě 2 minuty.

  • 2

    Do talíře vložíme vařené kuřecí maso nakrájené na kostičky a zalijeme ho vývarem s rýží.

Komentáře k receptu