Kuřecí kapsa
Suroviny
- 4 ks Kuřecí prsa
- 4 ks Sýr Eidam cihla 30%
- 4 ks Šunka dušená
- 4 ks Vejce slepičí
- 1 ks Paprikové lusky čerstvé
- 1 špetka Sůl
- 1 hrnek Mouka pšeničná hladká T 650
- 1 hrnek Strouhanka
- 1 hrnek Olej stolní
- 1 hrnek Hovězí vývar základní
- 2 polévková lžíce Hořčice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1835 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 137 g
- Sodík 774 mg
- Bílkoviny 106 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 479.3 mg
- Draslík 937.5 mg
- Vláknina 3444.3 mg
- Vitamín A 3444.3 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.1 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozklepeme maso, plátky potřeme hořčicí a osolíme.
-
2
Na každý plátek masa dáme šunku, na ni plátek sýra, rozložíme smažená vejce, položíme kapii a zabalíme.
-
3
Obalíme v trojobalu a osmažíme.
-
4
Potom závitky dáme na minutu do mikrovlné trouby.
-
5
Kapsu šikmo nařežeme a podáváme.