Hříbkové špízy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 758 kcal
 - Sacharidy 105 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 439 mg
 - Bílkoviny 76 g
 - Uhlovodany 105 g
 - Cholesterol 255.6 mg
 - Draslík 9627 mg
 - Vláknina 30800 mg
 - Vitamín A 30800 mg
 - Vitamín B6 3.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.7 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kloboučky hříbků očistíme. Omyté kuřecí maso a játra nakrájíme na stejně velké kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na osminky a oddělíme od sebe vrstvy.
 - 
                                2
Vše napichujeme střídavě na špejle nebo na jehly a špízy smažíme na pánvi na oleji po všech stranách. Po usmažení osolíme.
 - 
                                3
Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.