Falešný zabíjačkový guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Játra kuřecí
  • 500 g Vepřové maso tučné
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Koření zabíjačkové
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • 2 polévková lžíce Jíška instantní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 480 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 167 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 229 mg
  • Draslík 125 mg
  • Vláknina 717.8 mg
  • Vitamín A 717.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli nakrájíme a na sádle dozlatova osmahneme. Přidáme nakrájené maso na kostky a podlijeme vodou.

  • 2

    30 minut vaříme, přidáme nakrájená kuřecí játra, lžičku papriky a zabíjačkové koření.

  • 3

    Osolíme, opepříme a povaříme 20 minut.

  • 4

    Tmavou jíškou zahustíme a podáváme.

Komentáře k receptu