Kachna se zelím a pórkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 314 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 12 g
- Sodík 364 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 121.5 mg
- Draslík 611.9 mg
- Vláknina 10032.5 mg
- Vitamín A 10032.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 50.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve velkém woku osmahneme na sucho kachní prsíčka i s kůží cca 5 minut po každé straně. Poté vyndáme a dáme na prkénko. Pokrájíme maso na nudličky. Wok otřeme a necháme 1 lžíci tuku.
-
2
Pokrájíme na nudličky zelí.
-
3
Do woku přidáme pokrájený pórek, zelí, pomerančovou kůru a smažíme 5 minut, dokud zelenina nezměkne.
-
4
Vrátíme do woku kachní maso a necháme prohřát tři minuty. Směs zastříkneme ústřicovou omáčkou a promícháme.
-
5
Hotový pokrm posypeme sezamovými semínky a podáváme horký.