Kachna na ananasu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 175 g Kachní maso pečené
  • 125 g Kompot ananasový
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Zázvor celý
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 3 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Ocet vinný červený
  • 2 polévková lžíce Ananasová šťáva
  • 1 polévková lžíce Pasta z kukuřičné mouky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 277 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 108 g
  • Sodík 99 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 56.9 mg
  • Draslík 85.8 mg
  • Vláknina 3871.5 mg
  • Vitamín A 3871.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kachní maso pokrájíme na nudličky. Ve woku rozehřejeme olej, přidáme pokrájenou cibuli a smažíme, dokud nezesklovatí. Přidáme nasekaný zázvor, jarní cibulku a pokrájenou mrkev a smažíme minutu. Přidáme kachní maso a pokrájený ananas s vinným octem, solí a ananasovou šťávou. Mícháme, dokud se vše nespojí.

  • 2

    Přidáme pastu z kukuřičné mouky a mícháme, dokud omáčka nezhoustne.

  • 3

    Podáváme teplé.

Komentáře k receptu