Kuře s mangem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 762 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 231 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 187.5 mg
 - Draslík 1289.6 mg
 - Vláknina 13601.2 mg
 - Vitamín A 13601.2 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 69 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kuře rozdělíme na 8 porcí. Smícháme šťávu vymačkanou ze 2 limetek, pepř, rum a polovinu nasekaných feferonek. Směs rozdělíme na porce masa a necháme do druhého dne v chladničce.
 - 
                                2
Maso vyjmeme a osušíme. Porce opečeme po všech stranách na pánvi na oleji.
 - 
                                3
Batáty oloupeme, nakrájíme na kostky a opékáme několik minut s kuřetem. Přilijeme marinádu, 250ml vody a dusíme pod pokličkou asi 40 mninut.
 - 
                                4
Přidáme oloupané, na dílky nakrájené mango a krátce podusíme. Nakonec pokrm posypeme zbylými feferonkami a obložíme osminkami limetky a lístky meduňky.