Slepice po arménsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 478 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 20 g
- Sodík 177 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 135.3 mg
- Draslík 472.5 mg
- Vláknina 8067.9 mg
- Vitamín A 8067.9 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou slepici uvaříme v osolené vodě, vyjmeme a vykostíme.
-
2
Do vývaru přidáme předem namočené kroupy, nadrobno nakrájené slepičí maso, osolíme a opepříme. Vše promícháme a dusíme pod poklicí v troubě 20 - 30 minut.
-
3
K hotovému pokrmu podáváme zvlášť máslo se skořicí a na oleji usmaženou, jemně nakrájenou cibuli.