Hovězí kližka se zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 468 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 22 g
- Sodík 84 mg
- Bílkoviny 56 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 97.3 mg
- Vláknina 2308.7 mg
- Vitamín A 2308.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.9 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do růžova. Na ní dáme plátky nakrájené z kližky s kostí, přiklopíme poklicí a po 5 minutách obrátíme. 
- 
                                2Krátce podusíme, přidáme koření a podlijeme vodou. Za občasného podlévání udusíme maso do měkka. 
- 
                                3V troše studené vody rozmícháme mouku. Maso vyjmeme, šťávu zahustíme (trochu více) a povaříme. Přidáme zeleninovou směs a odkryté povaříme asi 7 minut. Přidáním zeleniny šťáva trochu zřídne. 
- 
                                4Dochutíme solí a odstavíme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        