Hovězí na špejli se zeleninou a bramborami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 477 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 27 g
- Sodík 189 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 87.3 mg
- Draslík 1224.5 mg
- Vláknina 7450 mg
- Vitamín A 7450 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 116.9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na kostky a osolíme. 
- 
                                2Očištěné papriky nakrájíme na větší kousky, cibuli, rajčata a brambory na silnější kousky. Na špejle nebo na jehly napichujeme střídavě maso, cibuli, papriky, rajčata a brambory. Osolíme a opékáme v troubě nebo na rožni. Maso často poléváme, dokud nezměkne. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        