Frankfurtské telecí závitky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 401 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 24 g
- Sodík 4355 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 244.7 mg
- Draslík 580.5 mg
- Vláknina 8383.2 mg
- Vitamín A 8383.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na plátky a tence naklepeme. Každý řízek potřeme sardelovou pastou smíchanou s kouskem másla, posypeme nasucho opraženou strouhankou, drobně nakrájenými vařenými vejci a jemně nakrájenými okurkami. Do středu položíme půl oloupaného párku, zavineme do závitku a sepneme nebo svážeme nití. 
- 
                                2Na rozpáleném másle závitky opečeme po celém povrchu, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Šťávu ponecháme přírodní. 
- 
                                3Podáváme s bramborovým salátem bez majonézy. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        