Cibulové maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 193 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 260 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 62 mg
 - Draslík 525 mg
 - Vláknina 3471.3 mg
 - Vitamín A 3471.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a krátce opečeme.
 - 
                                2
Maso poprášíme moukou, promícháme, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a pod pokličkou na mírném ohni dusíme do měkka.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.