Kalifornský mletý steak
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 593 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 4381 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 87.2 mg
 - Draslík 622.6 mg
 - Vláknina 10659.5 mg
 - Vitamín A 10659.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.1 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kousky a jemně umeleme. Přidáme sůl, pepř, 2 polévkové lžíce studené vody a promícháme. Ze směsi vytvarujeme dva steaky a necháme je odležet v chladu nejméně 30 minut.
 - 
                                2
Opečeme v horkém oleji po obou stranách.
 - 
                                3
Oloupanou cibuli nakrájíme na kroužky, okurky pokrájíme na plátky.
 - 
                                4
Žemle rozkrojíme, vyložíme omytými listy salátu, na něj položíme steaky, poklademe je kroužky cibule a plátky okurek. Zakapeme kečupem, přikryjeme druhou polovinou žemle a podáváme.