Rostbíf se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 659 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 291 g
 - Sodík 330 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 115.4 mg
 - Draslík 1373.7 mg
 - Vláknina 17912.2 mg
 - Vitamín A 17912.2 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.5 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso osolíme a opepříme. Tuk na roštěné nařízneme do kosočtverců, maso pečeme v silně vyhřáté troubě asi 15 minut.
 - 
                                2
Očištěnou mrkev a pórek nakrájíme na kolečka, oloupanou cibuli rozkrojíme na poloviny. Teplotu v troubě snížíme na 180 stupňů Celsia, k masu přidáme zeleninu, osolíme, opepříme a pečeme ještě 20 minut. Potom maso a zeleninu zabalíme do alobalu, necháme asi 15 minut stát.
 - 
                                3
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a opečeme na másle.
 - 
                                4
Rostbíf nakrájme na plátky a upravíme na talíře se zeleninou a bramborami.