Kořeněné plátky rostbífu
Suroviny
- 200 ml Rajčatová šťáva
 - 250 ml Olej olivový
 - 6 ks Cibule červená
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 2 stroužek Česnek
 - 1 kg Hovězí roštěnka vys. peč.
 - 0.5 šálek Tymián čerstvý
 - 0.5 šálek Oregano čerstvé
 - 0.5 šálek Bazalka
 - 0.5 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1323 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 99 g
 - Sodík 77 mg
 - Bílkoviny 79 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 275 mg
 - Draslík 517.6 mg
 - Vláknina 18094.8 mg
 - Vitamín A 18094.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 79.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli a česnek oloupeme, jemně nasekáme. Omyté a osušené bylinky nasekáme na jemno. Vše smícháme s olivovým olejem a rajskou šťávou. Osolíme, opepříme, přidáme worcester.
 - 
                                2
Maso nakrájíme na velmi tenké plátky, protáhneme je marinádou, rozložíme do zapékací mísy a pečeme v předehřáté troubě na 180°C 8 minut na střední liště.