Roštěná po milánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 577 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 1395 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 111.8 mg
 - Draslík 503 mg
 - Vláknina 53 mg
 - Vitamín A 53 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme.
 - 
                                2
Do výpeku přidáme rajčatový protlak, zastříkneme vývarem a rozmícháme. Velmi krátce povaříme, přisolíme a zjemníme máslem.
 - 
                                3
Nakonec na roštěnku přecedíme rajčatovou šťávu a ihned podáváme.