Hovězí steak s bylinkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 689 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 1267 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 119.6 mg
 - Draslík 629.3 mg
 - Vláknina 158.6 mg
 - Vitamín A 158.6 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek, mírně jej naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme částí oleje, přidáme bobkový list a necháme proležet.
 - 
                                2
Plátky pečeme na grilu nebo na pánvičce. Uvnitř musí zůstat maso růžové.
 - 
                                3
Při podávání klademe plátky na teplý talíř a zdobíme bylinkovým máslem.