Marinované nudličky z roštěnky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 898 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 66 g
 - Sodík 102 mg
 - Bílkoviny 60 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 220 mg
 - Draslík 242.9 mg
 - Vláknina 4708.1 mg
 - Vitamín A 4708.1 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 74.1 mg
 - Vitamín E 3.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme a nakrájíme na tenčí podélné nudličky. Cibuli a očištěné papriky bez semen nakrájíme na nudličky. Marinádu připravíme smícháním vína, sójové omáčky, cukru, soli, pepře a Solamylu.
 - 
                                2
Nudličky zalijeme marinádou a pod fólií necháme v chladničce alespoň 2 hodiny uležet.
 - 
                                3
Marinované maso prudce opečeme na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme, do výpeku vmícháme cibuli, papriky a zarestujeme. Ke směsi vrátíme maso, prohřejeme a podáváme.