Carpaccio s parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 264 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 459 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 45.1 mg
 - Draslík 285.8 mg
 - Vláknina 92.3 mg
 - Vitamín A 92.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso zabalíme do fólie a vložíme do mrazničky asi na 20 minut. Potom svíčkovou ostrým nožem nakrájíme na téměř průsvitné plátky. Rozložíme je mezi dvě fólie a hladkou stranou paličky na maso je zlehka naklepeme. Plátky vyjmeme z fólie a upravíme na talíře.
 - 
                                2
V citronové šťávě rozmícháme sůl a zvolna zašleháme olivový olej. Plátky masa marinádou zakapeme. Okořeníme pepřem a obložíme hoblinkami parmezánu.