Telecí kotlety na roštu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 277 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 12 g
- Sodík 279 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 166.5 mg
- Draslík 648 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté kotlety osušíme a okraje nařízneme. Maso naklepeme, mírně osolíme. 
- 
                                2Porce potřeme olejem, vložíme na rozpálený rošt a opékáme asi 5 minut. Po upečení potřeme každou kotletu máslem. 
- 
                                3Podáváme s vařenými nebo osmaženými bramborami a tatarskou omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        